Forest lake – Watercolor, akvarell tájkép meghívó

590 Ft

Méret: A/6 (14.8 x 10.5 cm)

A meghívó jelenleg csak kártya formában érhető el.

Rendeléshez kérlek válassz a következő opciók közül. Amint pontosítottad, hogy mit szeretnél, rendszerünk minden árat pontosan és egyértelműen (összesítve is) jelezni fog Neked.

  • A legkisebb rendelhető mennyiség 20 db
  • Alapértelmezetten minden meghívót kreatívpapírra nyomtatva ajánlunk (ha mást szeretnél módosítsd az opciót)

Áraink a rendelt mennyiség alapján, kivitel szerint

Mennyiségi kedvezmények

Mennyiség 20-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 91+
Ár 630 Ft 610 Ft 590 Ft 570 Ft 550 Ft 530 Ft 510 Ft 490 Ft

Ide írjátok be a meghívó végleges változatához szükséges adataitokat (Nevek amit a meghívóra szeretnétek, dátum, időpontok, szöveg, amennyiben változtatni szeretnétek benne)

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Papírok

Bizonytalan vagy a papírválasztásban? Az alábbi magyarázat segíthet a döntésben!

 

Munkáinkhoz 300 g/m2 súlyú papírokat használunk. Ez a digitális nyomdai eljárásnál maximálisan használható vastagságot jelenti. (Viszonyításképpen az irodai nyomtató papírok általábAn 80-90 g/m2-esek).

Kreatív papír

Jellemzően texturált, “mintás” felületű, különleges megjelenésű matt kartonok. Webshopunkban egy enyhén texturált minimálisan bordázot mintájú törtfehér papírral dolgozunk

Prémium matt műnyomó

Nevével ellentétben a felülete csúszós, enyhén fényes (de nem csillogós). Modern vagy fénykép alapú meghívókhoz ideális választás.

Prémium ofszet karton

Sima felületű, matt papír. Minden nyomat egységesen homogénen mutat rajta. Legjobban talán a famentes rajzlaphoz hasonlítható.

Rendelés menete

1. Termék kiválasztása + kosár

A termékoldalakra kattintva van lehetőség a rendelés opcióinak megadására (mennyiség, kivitel, adatok megadása, boríték választás stb).

A terméket a „kosárba teszem” gomb lenyomásával lehet a webshop kosarába helyezni. A kosarat a fejlécben szereplő bevásárlótáska ikonra kattintva érhetitek el. Ha mindent rendben találtok kattintsatok a „Tovább a pénztárra” gombra.

2. Rendelés véglegesítése

A pénztár oldalon tudjátok megadni számlázási és szállítási adataitokat. Illetve itt tudtok fizetési és átvételi módot is választani.

Amennyiben minden szükséges adatot megadtatok, kattintsatok a „Tovább a fizetéshez” (bankkártyás fiztetés esetén), vagy a „Megrendelés elküldése” gombokra.

Ez után a webshop egy visszaigazoló felületre irányít, illetve a megadott email címre kiküld egy automatikus visszaigazolást a rendelés adataival.

3. Visszaigazolás és a tervek véglegesítése

Az automatikus visszaigazoláson kívül, minden esetben mi is külön átnézzük és 1 munkanapon belül visszaigazoljuk a megrendeléseteket. Ha hiányzik valamilyen információ, felvesszük veletek a kapcsolatot. Ha minden a rendelkezésre áll elkészítjük a meghívó látványtervét, amit emailben küldünk el nektek. A gyártás akkor indul el, ha a tervet visszaigazoljátok.

4. Gyártás

A tervek jóváhagyása után, átküldjük a nyomdába az anyagot a végleges gyártásra. Innentől a grafikák módosítására már nincsen mód. Amint elkészülnek, mi leellenőrizzük a meghívók minőségét és mennyiségét.

5. Csomagolás – szállítás

GLS futárszolgálat szerződött partnerei vagyunk. Csomagjainkat 1 munkanapos szállítással adjuk fel, és sms értesítéssel látjuk el. Minden csomagot különös gondossággal készítünk elő (az elmúlt években több mint 500 csomagot adtunk már fel és egyszer sem érkezett panasz)

6. Utánkövetés

Szeretnénk meggyőződni arról, hogy biztosan elégedettek vagytok e a munkánkkal. A rendelés végeztével, szívesen vesszük ha értékeltek minket. Az sem probléma ha valami nem tetszett, arról is szeretnénk tudni. Így mindig képben leszünk, hogy mit kellene másképp csinálnunk. Igyekszünk a legmagasabb szinten dolgozni, ezt bizonyítja a rengeteg pozitív értékelés, amit kaptunk tőletek, de mi is emberből vagyunk, előfordul, hogy hibázunk. Ha erre kerül sor, minden esetben soron kívül segítséget nyújtunk, nem hagyunk magatokra.

Egyéb tudnivalók

További információk

Papír

, ,