Skip to main content

Itt az új év kezdete és egyben eljött az idő, hogy dönts, milyen meghívód legyen az esküvődre. Mindenki a tökéletes esküvőről álmodik kislány kora óta, így valószínűleg már Te is tucatnyi elképzeléssel rendelkezel. Ugyanakkor minden évben újabb trendek és stílusok hódítanak.

A lenti képeken kizárólag a saját munkáink láthatóak.

A képek felhasználása csak az Alap Design Bt írásos engedélyével lehetséges!

Zöld… zöld…  és zöld

Másnéven greenery. A természet és a zöld növényzet ihlette stílus garantáltan népszerű lesz 2017-ben. A stílus lényege a letisztult megjelenés, a természetesség kihangsúlyozása és a zöld szín dominanciája. Szabadban tartandó esküvők stílusához tökéletesen illeszkedik.

Watercolor / vízfesték

A vízfesték hatású, színátmenetes meghívók a jövő évben is nagy trendnek számítanak majd. E stílust a pasztellesebb színek, kellemes tónusok, elmosódott körvonalak és finom átlátszóság jellemzi. Igazán modern és kifinomult megjelenést ad az esküvői meghívóknak.

Minimalista design

A stílus lényege a letisztult, egyszerű formák és színek használata. A hangsúly a harmónián és az összhangon van, így a minimalista meghívók során nagyobb szerepet jut a szövegnek és a betűtípusnak, mint magának a képeknek vagy színeknek.

Natúr/rusztikus design

A rusztikus stílusú esküvők egyre népszerűbbek. Lényege az egyszerűség és a természetes alapanyagok használata. A rusztikus esküvői meghívók kedvelt kiegészítői a barnás árnyalatú kraft karton, natúr kötöző, zsákvászon, esetleg fa hatású elemek. Nagyon jól passzol a vidéki esküvők stílusához.

Floral

A virágok esküvői kellékekként való használata sosem megy ki a divatból. 2017-ben is hódítani fognak a virágok ihlette meghívók, ugyanakkor most minél nagyobb, „óriási” megjelenésben és pasztell színben lesznek divatosak. Ez a design tökéletesen passzol a bohém és vintage stílusú esküvőkhöz.

Arany, ezüst és bronz árnyalatok

A fémes, csillogó megjelenés és az arany, ezüst, bronz színek együttes alkalmazása az egyik legkülönlegesebb meghívótrend lesz 2017-ben. Ezzel a stílussal az exkluzív megjelenés garantált.