Skip to main content

Remélem nem vagyok egyedül vele, hogy ki nem állhatom a menyasszonyi ruhaszalonokban kapható  hegyes orrú, törpe sarkú, divatja múlt cipőket. Sosem értettem, hogy miért nem lehet követni a cipőkkel is az éppen aktuális menyassszonyi ruha divatot… Azt ugyan értem, és egyet is értek vele, hogy a cipőnek kényelmesnek kell lennie, de ez azért ne menjen dúrván a kinézet rovására.

Sajnos itthon nem sok lehetőség van ha kicsit modernebb cipőt szeretnénk a Nagy Napra. Ha a pénztárcánk megengedi beszerezhetünk valami designer darabot, vagy ha nagy szerencsénk van esetleg kifoghatunk egy szép és elegáns cipőt valamelyik hazai boltban, de ha vállalkozó kedvűek vagyunk, akár rendelhetünk is az interneten található több ezernyi csodaszép topánkából.

Első lépésben azt kell eldönteni, hogy laposat vagy magassarkút és hogy világosat vagy színeset szeretnénk-e. Nehéz döntés, de sokat segíthet, ha már meg van a ruha, illetve a magasságunkat se felejtsük el számításba venni. Az esküvő dátuma is fontos, egy nyári esküvőn akár egy szandált is bevállalhatunk, de őszre inkább keressünk valamilyen zártabb fazont. Ezután ha a választék megengedi kiválaszthatjuk az anyagot, mostanában egyre több lakkbőr cipővel lehet találkozni az üzletekben, ezek előnye, hogy rendkívül feldobnak és elágánsá tesznek egy amúgy elég átlagos cipőt is. És ha ezek után a kiválasztott cipő még kényelmes is, nincs más hátra, csak végigtánconi benne az éjszakát. 

Most a kicsit klasszikusabb, világos és magassarkú cipőkből állítottam össze egy 10-es listát, de később mutatok majd pár trendi lapos és színes cipőt is.

10.

10.

 

9.

9.

 

8.

8.

 

7.

7.

 

6.

6.

 

5.

5.

 

4.

4.

 

3.

3.

 

2.

2.

 

1.

1.

A cipők nagy része megvásárolható a következő honlapokon: www.asos.comwww.heels.comwww.boohoo.comwww.zara.com