Skip to main content

Hasznos tippek,
csodás dekorációk, amitől mindenkinek megjön a kedve egy téli esküvőhöz!

Télen az ember bőre, hajlamosabb a kiszáradásra, mint máskor, ezért a legfontosabb, hogy hidratálj! A téi esküvőre való felkészülés varázsszava, hogy minél gyönyörűbben nézzél ki a nagy napon az nem más, mint a HIDRATÁLÁS.

        Ha eddig még nem használtál esti arcpakolást, akkor itt az ideje, hogy elkezd! Keresd meg a legmegfelelőbbet az arctípusodhoz, a kozmetikusod ebben biztosan a segítségedre lesz, és minden este kényeztesd a bőrődet egy kiadós arcpakolással! Ha jobban kedveled az olajokat, akkor a legjobb barátnőid, a modellek favoritjai a kókuszolaj és a shea vaj lesz. Esténként arcmosás után puha mozdulatokkal körkörösen maszírozd el az arcodon és hagyd fent egész estére. Nappali smink alá is nyugodtan használhatod, hogy védje a bőrödet a kiszáradástól!
Ne felejtsd el, az ajkaidat is bekenni, valamint gyors hidratálást nyújt még az ajkaknak a méz és az olivaolaj is!

Könyök és térd. Két olyan pont a testünkön, amit gyakran elfelejtünk. Nagyon csúnya tud lenni egy elhanyagolt, száraz könyök vagy térd. Alaposan kend be mind két területet, hogy ne okozzon kellemetlenséget, majd a nagy napon.

Fürdéskor még hasznos odafigyelni arra, hogy a hideg ellenére ne fürödj nagyon meleg/forró vízben és a fürdéseid ne tartsanak órákig, mert az is szárítja a bőrt. Vásárolhatsz olajos tusfürdőket, amik szintén védik a bőrt!

Ugyan úgy, ahogyan az arcbőrödet a hajadat is kényeztesd hajpakolással! Olcsó és nagyon eredményes kókuszolaj, ebben is a segítségedre van. Hajmosás előtt, jó alaposan kend be kókuszolajjal a hajadat, hagyd rajta minimum fél órát, én egy egész esét is rajta szoktam hagyni, hogy minél hatékonyabb legyen, majd hajmosással mossd le a hajadról. Hajmosást követően a vizes hajvégeket is bekenheted vele, de csak óvatosan használd, hogy megszárítva ne keltsen zsíros hatást a hajadon.

A téli esküvői szépségápolás nem lehet teljes víz nélkül – igyál rengeteg vizet az esküvő előtti felkészülés alatt és az esküvő közben is, ami segíteni fog a ragyogó kinézetedben, hiszen belső hidrátálás nélkül nem érhetünk el igazi eredményt.

Akárhogy is nézzük a téli frizura, smink és szépség egy kis extra időt igényel…. Ez ne jelentsen problémát, hiszen mire eljön az esküvőd napja, teljesen kicserélve érzed majd magad és oyan ragyogó leszel, amiről mindig is álmodtál!!! 🙂 !

Ha egy igazán extrém időpotban szeretnél esküdni, akkor bátran válaszd a téli hónapok valamelyikét. Ennél ünnepélyesebb hangulatot nem is tudnék máskor elképzelni!

Nézzétek meg ezeket a gyönyörű képeket, remélem Ti is kedvet kaptok az ötlethez 🙂

A képek egy részét kedvenc fotósunknak, Török-Bognár Reninek köszönhetjük 🙂 Gyönyörű képeit itt is megtaláljátok: www.renifoto.com