Skip to main content

Szeress! Esküdj! Tartsd meg!

By 2014-01-11január 10th, 2022Általános

Levelet írni neked. Neked, ki oly messze vagy elérhetetlen. Boldogságban és szeretetben.

Gondolsz arra, akit szíved mellett tartasz. Gondolsz arra, akire sokat gondolsz? Eszedbe jut szőke vagy barna haja, halovány sápadt vagy élettel teli arca. Tengerkék vagy dióbél barna szeme és csodálatos ajka, csupasz formás vagy formátlan alakja. Legszívesebben felfalnád, fulladásig ölelnéd, vagy csak csókolnád és gyengéden szeretnéd. Szemtelenül fiatal lány vagy hozzád már öreg? Megbabonázott. Még éppen, hogy felnő vagy már javában felnőtt és én nem vigyázok….
Belevetem magam apró lelkébe. Csinálok olyat, amit még más nem csinált.

Szeretem, hogy ő is szeret, hogy van egy csöppség, egy kis kincs, aki felnéz rám, Én meg onnan meszziről figyelek rá. Szavaimmal szeretgetem és néha bókolgatok, hogy azért tudja, hogy mit is tudok. Tudom, hogy gyönyörű és kedves, őszinte és lelkes miközben rút és szomorú, pofátlanul bunkó és semmiért sem repdes. Könnyen sérthető és könnyen szeret. Könnyen engem is megszeretett.

Milyen jó lenne már vele kuckózni, bújni és repülni. Sokat inni és enni.

Most csak ez a levél van. Ez mind, amit mondhatok. Én lehoznám neked az összes csillagot. Egy nagy távolság választ el, amit gyűr a magány. Nem szabad ellene harcolni, csakis, vele együtt élni.

 Ésssakkor egyszer barátom lesz, és összeveszünk és a távolság majd keres magának másik barátot!
Tulajdonképpen ez is egy harc a távolság ellen. Lehetetlen megúszni. De egyszer eljön. Hát most eljött.
Miket képes legyőzni a távolság. A távolság semmit nem győz le. Te győzől le mindent a távolság miatt.

Azt is tudom, hogy a távolság hosszú távon nem jó dolog.

– Ne engedjétek el, azokat az embereket, akikért igazán harcolni érdemes. Akikért meghalnál és képes lennél feláldozni saját magad. Aki észreveszi, hogy mi kell a belső lelkednek és anélkül, hogy kimondaná, megteszi, hogy jó legyen Neked. Meg kell szenvedni a boldogságért, mert a boldogság mindig áldozatokkal jár. Ne ijedj meg attól, ha a kapcsolatodban észreveszed, hogy sokszor szenvedsz! Ne feledd, a másikért teszed! Hidd el, hogy tudsz megváltást okozni, a lemondásoddal! Nincs annál nagyobb öröm, ha rájössz arra, hogy valaki mennyi mindent megtett érted. Ezért…

….Értékeld, ha valaki értékel. Vedd észre, hogy mennyi mindent megtesznek érted. Mennyi mindent elnéznek Neked és hogy ezért Téged mennyire szeretnek.

Nemszeretni és önzőnek lenni, olyan mint ötös lottót nyerni egy lakatlan szigeten.

Szeress! Esküdj! Tartsd meg!