Webshop

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

Ti mondtátok rólunk

4.8 out of 5 stars

Rendelés menete

1. Termék kiválasztása + kosár

A termékoldalakra kattintva van lehetőség a rendelés opcióinak megadására (mennyiség, kivitel, adatok megadása, boríték választás stb).

A terméket a “kosárba teszem” gomb lenyomásával lehet a webshop kosarába helyezni. A kosarat a fejlécben szereplő bevásárlótáska ikonra kattintva érhetitek el. Ha mindent rendben találtok kattintsatok a “Tovább a pénztárra” gombra.

2. Rendelés véglegesítése

A pénztár oldalon tudjátok megadni számlázási és szállítási adataitokat. Illetve itt tudtok fizetési és átvételi módot is választani.

Amennyiben minden szükséges adatot megadtatok, kattintsatok a “Tovább a fizetéshez” (bankkártyás fiztetés esetén), vagy a “Megrendelés elküldése” gombokra.

Ez után a webshop egy visszaigazoló felületre irányít, illetve a megadott email címre kiküld egy automatikus visszaigazolást a rendelés adataival.

3. Vissazigazolás és a tervek véglegesítése

Az automatikus visszaigazoláson kívül, minden esetben mi is külön átnézzük és 1 munkanapon visszaigazoljuk a megrendeléseteket. Ha hiányzik valamilyen információ, felvesszük veletek a kapcsolatot. Ha minden a rendelkezésre áll elkészítjük a meghívó látványtervét, amit emailben küldünk el nektek. A gyártás akkor indul el, ha a tervet visszaigazoljátok.

4. Gyártás

A tervek jóváhagyása után, átküldjük a nyomdába az anyagot a végleges gyártásra. Innentől a grafikák módosítására már nincsen mód. Amint elkészülnek, mi leellenőrizzük a meghívók minőségét és mennyiségét.

5. Csomagolás – szállítás

GLS futárszolgálat szerződött partnerei vagyunk. Csomagjainkat 1 munkanapos szállítással adjuk fel, és sms értesítéssel látjuk el. Minden csomagot különös gondossággal készítünk elő (az elmúlt években több mint 500 csomagot adtunk már fel és egyszer sem érkezett panasz)

6. Utánkövetés

Szeretnénk meggyőződni arról, hogy biztosan elégedettek vagytok e a munkánkkal. A rendelés végeztével, szívesen vesszük ha értékeltek minket. Az sem probléma ha valami nem tetszett, arról is szeretnénk tudni. Így mindig képben leszünk, hogy mit kellene másképp csinálnunk. Igyekszünk a legmagasabb szinten dolgozni, ezt bizonyítja a rengeteg pozitív értékelés, amit kaptunk tőletek, de mi is emberből vagyunk, előfordul, hogy hibázunk. Ha erre kerül sor, minden esetben soron kívül segítséget nyújtunk, nem hagyunk magatokra.

Gyakran ismétlődő kérdések

Mielőtt rendelnél, olvasd el.

Mennyibe kerül?

Áraink mennyiségtől függően változnak. Jellemzően 500-940 Ft/db között. A termékekre kattintva (megadva a megfelelő paramétereket) tájékozódhattok a pontos árakról)

Mikor kapom meg?

Ha nem kérsz extra grafikai tervezés opciót 5-8 munkanap alatt kapod a meghívókat a kezedbe. Egyedi kérés esetén minden esetben külön tájékoztatást adunk az adott határidőkről.

Van minimális mennyiségi korlát?

Igen van, minimum 20 db meghívót kell rendelned. A mennyiséget 5-ös egységekben tudod léptetni a termékoldalon a választógombok segítségével.

Milyen papírt válasszak?

Alapból minden meghívóhoz prémium minőségű kreatívpapírt ajánlunk, de 3 féle papírból tudsz választani minden meghívónknál. Bővebb tájékoztatást a papírokról a termékoldalak alján találhatsz. Ha mást szeretnél kérd egyedi meghívó ajánlatunkat.

Hogyan szállítjátok ki a csomagot?

GLS futárszolgálat szerződött partnerei vagyunk. Csomagjainkat 1 munkanapos szállítással adjuk fel, és sms értesítéssel látjuk el. Minden csomagot különös gondossággal készítünk elő (az elmúlt években több mint 500 csomagot adtunk már fel és egyszer sem érkezett panasz)

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával a rendelés véglegesítésekor. Átutalással a megrendelés leadása után. Készpénzzel vagy bankkártyával a futárnál.

Van személyes átvétel?

Igen van, a pécsi irodánkban (előzetes egyeztetés után).

Van lehetőség mintát kérni?

Igen van. Ha szeretnéd a végleges gyártás előtt látni a kész meghívód, a csomagküldés költségének fejében tudunk neked mintadarabot küldeni (maga a minta ingyenes). Viszont ez növelni fogja a végleges határidőt.

Szöveget módosíthatok?

Igen, minden meghívót személyre szabunk. Kérlek a termékoldalon add meg, a pontos adataidat és, hogy milyen szöveget szeretnél a meghívóra. Gyártás előtt látványtervet küldünk jóváhagyásra.

Betütípusokon módosíthatok?

Igen, minden meghívónknál a termékoldalon lehetőség van a szolgáltatás megrendelésére, külön díjazás ellenében.

Színeken módosíthatok?

Sajnos ezt az opciót webshopos megrendelés során nem tudjuk biztosítani, de írd meg nekünk igényeidet és egyedi tervezés keretében bármire találunk megoldást.

Lehet a terveken módosítani?

Sajnos ezt az opciót webshopos megrendelés során nem tudjuk biztosítani, de írd meg nekünk igényeidet és egyedi tervezés keretében bármire találunk megoldást.

Borítékot tudok rendelni?

Igen, minden termékoldalon, ki tudod választani a neked tetsző borítékot. A boríték opció nem kötelező, és nem is tartozék, ezért ha szeretnél akkor külön be kell jelölni az opciót.

Milyen kivitelek kaphatók?

Minden meghívónk A/6 -os (14,8 cm x 10,5 cm) méretű. Legtöbbjük elérhető kártya és kinyitható kivitelben. Ha mást szeretnél kérd egyedi esküvői meghívó ajánlatunk.

Nem szeretnél idézetet a meghívóra?

Nincs semmi probléma, kérheted idézet nélkül, vagy az idézet helyett esküvői timeline tervezéssel is meghívódat (felár ellenében).

14 napos elállás lehetséges?

Sajnos mivel egyedileg személyreszabott termékekről van szó a klasszikus elállást nem tudjuk biztosítani, de mindenkinek ajánljuk, hogy rendelés előtt éljen az ingyenes* mintaküldés lehetőségével. Minden esetben garanciát vállalunk a papír, a vágás, hajtás, nyomtatás minőségére.

*csak az extra csomagküldést kell kifizetni

Milyen eljárással készülnek a meghívók?

Minden webshopban kapható meghívónk digitális nyomdagépeken készül. Szerződött partner nyomdánk a legmodernebb, rendszeresen karbantartott, kalibrált, Heidelberg nyomdatechnikával és minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Igazi arany nyomás lehetséges?

Egyelőre sajnos a webshopban kapható meghívóinkon arany utánzat szerepel (a grafikában csillogás imitációt terveztünk), valóságban ezek a minták nem csillognak. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyedi gyártás keretében tudjuk csak megoldani a valódi arany nyomást.